Cec Bank Trezorerie

Produse de trezorerie

Daca vrei să plasezi sume importante de bani și să obții beneficii atractive, poți alege produsele noastre de trezorerie, având acces la cursuri valutare avantajoase și dobânzi competitive.

trezorerie

Depozite personalizate

Poți beneficia de depozite la termen cu dobânzi și scadențe personalizate, pentru sume de la 50.000 Eur,  echivalent în Lei sau USD, alegând  orice scadență dorești până la maximum 1 an.

Dobânzile sunt stabilite în funcție de cotațiile pe piața monetară. Pentru mai multe informații vizitează-ne în unitățile noastre.

 

 

 

 

 

 

trezorerie

Schimburi valutare pentru tine

Persoanele Fizice pot beneficia de cursuri de schimb avantajoase, actualizate în timp real în funcție de evoluțiile pieței valutare,  prin CECapp  și prin Internet Banking.

trezorerie

Plasamente în titluri de stat

Prin CEC Bank, poți investi și tranzacționa titluri de stat emise în lei sau valută.

Titlurile de stat constituie o alternativă sigură la depozite, acoperind o gamă largă de maturități. Dacă ai nevoie de disponibilități, pot fi transformate rapid în lichidități prin răscumpărare. 

 

Valorile minime pentru astfel de investiții pentru o tranzacție sunt: 250.000 Lei, 100.000 Eur/USD.

 

 

Cum ai acces la operațiuni cu titluri de stat

Poți tranzacționa titluri de stat solicitând deschiderea unui cont pentru astfel de operațiuni în cadrul unităților teritoriale CEC Bank. Documentul de Prezentare MIFID II îl găsești aici.