Închirieri

Închirieri

Imobile  din portofoliul CEC Bank disponibile pentru închiriere pentru activități comerciale. Detaliile proprietății și procedura de închiriere sunt descrise în anunț.

Spațiu de închiriat Apartament Gataia - et. 1, jud. Timiș

CEC BANK S.A. Sucursala Timișoara cu sediul în Timișoara, Str. Enrico Carusso nr. 1, jud. Timiș organizează licitație pentru închirierea următorului spațiu excedentar:

 

Spațiu: Apartament Gataia, et 1

Suprafață: 109,04 mp

Adresă: Com. Gataia, Str. Republicii nr. 84, jud. Timiș

imobil inchiriere slanic prahova

Prețul de pornire a licitației**:

           0,92 Euro/mp/lună

       99,99 Euro/lună

**prețurile sunt în scutire de TVA și sunt valabile în cazul inchirierii întregului spațiu. Orice alte cereri de spații mai mici ca suprafață si/sau dispuse pe etaje diferite vor duce în mod automat la prețuri de închiriere diferite față de cele prezentate

 

Spațiul poate fi vizitat de luni până vineri între orele 9.00 – 16.00.

Licitația va avea loc la Sucursala CEC Bank Timișoara în ultima zi de joi a fiecărei luni calendaristice între orele 13-14.

Dosarul de prezentare se poate achiziționa de la secretariatul Sucursalei CEC Bank Timișoara.

Documentele de calificare se pot depune la sediul Băncii până în ultima zi de miercuri a fiecărei luni calendaristice, între orele 9.00 – 16.00.

La licitație pot participa numai persoanele fizice și juridice care au cumpărat dosarul de prezentare și au respectat termenul de depunere a ofertelor.
Informații suplimentare: de la sediul Băncii, pe adresa e-mail: inchiriereimobile@cec.ro sau la telefon: nr. 0256 / 420.191.