contact cum aplici pj

Actualizare date online

Completează formularul online de actualizare a datelor. Pentru o relație bună cu banca, este important să ne ții la curent ori de câte ori apar modificări ale datelor de identificare.

Ține-ne la curent dacă au apărut modificări ale datelor firmei

Pentru o relație bună cu banca, este important să ne ții la curent ori de câte ori apar modificări ale datelor firmei: cum ar fi schimbarea denumirii, schimbarea numărului de telefon sau a adresei, schimbări la nivelul reprezentanților legali. Aceste date ne sunt necesare pentru a-ți oferi în continuare acces la produse și servicii bancare și pentru derularea operațiunilor în bune condiții, inclusiv de securitate. Poți afla mai multe detalii despre necesitatea actualizării datelor și implicațiile contractuale din prevederile Condițiilor generale de afaceri.

Banca derulează periodic campanii de actualizare a datelor, pentru a ne asigura că informațiile pe care le avem sunt cele corecte. 

 

Persoane Fizice (click aici) | Persoane Juridice

 

Pasul 1

Descarcă formularul de actualizare date

DESCARCĂ

Vezi modelul de completare

Pasul 2

Trimite-ne formularul

 

Se va uploada cerere completata si semnata precum si:
  • copie/scan al extrasului ONRC valabil
  • copii/scanuri ale documentelor de identitate ale persoanelor ce au calitatea de reprezentati legali/administratori/ beneficiari reali.

Maxim 5 fișiere.
Limită 9 MB.
Tipuri permise: txt, rtf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, odp, xlsx, ods, jpg, jpeg, png.