Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
CEC Bank la DENTA 2007

Expozitia internationala de echipamente, instrumentar, accesorii, materiale si produse farmaceutice pentru medicina dentara, DENTA, si-a redeschis portile in perioada 28.02-03.03.2007. 

CEC a fost prezent la manifestare pentru a doua oara consecutiv, in cadrul standului Edwards International Group. Consilierii CEC au oferit vizitatorilor detalii privind cele mai avantajoase solutii de finantare ale bancii. 

Evenimentul, ajuns la a XVII-a editie, a reunit peste 120 de firme participante din Belgia, Elvetia, Italia, Republica Moldova, Ungaria si Romania, pe o suprafata de peste 10.000 mp. DENTA s-a impus in decursul anilor ca loc de intalnire a importatorilor, producatorilor si utilizatorilor de produse si tehnologii, a specialistilor si cadrelor didactice universitare din sfera medicinii dentare. 

Romexpo a gazduit, pe toata perioada desfasurarii evenimentului, o serie de simpozioane, demonstratii practice si cursuri de educatie medicala continua. In paralel cu editia de primavara a DENTA 2007, a avut loc si Congresul International de Medicina Dentara, organizat de Asociatia Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania si FDI World Dental Federation.