Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
Radu Ghetea Premiul de excelenta Mr. RON

Joi, 6 martie 2011, cu ocazia aniversarii a sase ani de la aparitia pe piata, revista "Saptamana Financiara" a desemnat laureatii traditionalelor premii Mr. RON. Cu acest prilej, domnului Radu Gratian Ghetea, presedintele CEC Bank si al Asociatiei Romane a Bancilor, i-a fost acordat Premiul de excelenta Mr. RON, pentru ca a continuat sa sustina creditarea populatiei in aceasta perioada de criza.

Premiul "RON-ul de Aur" a fost acordat domnului Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, pentru ca, datorita activitatii sale, Romania nu a intrat in incapacitate de plata. "RON-ul de Argint" a fost acordat domnului Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal, pentru analiza si critica competenta si exigenta a politicilor fiscale ale guvernului. "RON-ul de Bronz" a fost acordat domnului Zoltan Szigeti, presedintele the Group, pentru ca a reusit sa mentina holdingul pe profit si in topul financiar al companiilor de publicitate, desi industria de profil a fost puternic afectata de criza.

La eveniment au participat politicieni, reprezentanti ai mediului de afaceri si financiar-bancar din Romania. CEC Bank a fost reprezentata de doamna Mihaela Popa, vicepresedinte.

Premiile Mr. RON, acordate in fiecare an de revista "Saptamana Financiara", rasplatesc personalitatile din mediul economic cu cele mai semnificative realizari, fie in beneficiul organizatiilor in care activeaza, fie spre binele public.