Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
Bancheri de top - diploma CEC Bank

Miercuri, 1 iulie 2015, in cadrul celei de a VIII-a editii a Galei Bancheri de Top, CEC Bank a primit premiul pentru "Cel mai bun raport Credite/Depozite". Premiul i-a fost inmanat domnului Gheorghe Carabasan, vicepresedinte CEC Bank.

La ridicarea premiului, domnul vicepresedinte a declarat ca, in contextul recomandarilor Bancii Nationale a Romaniei, CEC Bank a asigurat o dinamica corespunzatoare cresterii volumului creditelor, precum si al depozitelor, astfel incat a reusit sa realizeze un raport corespunzator intre acestea in conditii de profitabilitate pentru banca.

Gala "Bancheri de Top", organizata de Finmedia, a premiat performantele inregistrate in 2014 de catre cei mai importanti jucatori care dicteaza tendintele si modeleaza piata financiar-bancara din Romania. Premiile au fost acordate pe criterii cantitative (active, profit, depozite, credite etc.), criterii de dinamica (structurate pe paliere ale volumului de active) si criterii de eficienta (ROA, ROE, profit/angajat, profit/sucursala etc.).