CEC Bank anunta ca schimburile valutare efectuate prin intermediul platformelor de Internet Banking, Mobile Banking si Phone Banking se vor procesa la un curs de schimb cu 0,0025 lei mai avantajos fata de cursul de schimb valutar in cont la ghiseu, atat la vanzarea cat si la cumpararea de valuta.

Facilitatea se adreseaza clientilor persoane fizice si juridice, in limitele deja stabilite pentru fiecare canal in parte, pentru urmatoarele schimburi valutare:
- EUR contra RON;
- USD contra RON;
- GBP contra RON;
- CHF contra RON.
Facilitatea nu se aplica celorlalte valute si nici cursurilor “cross”.

"Prin acest demers, ne dorim sa incurajam efectuarea de tranzactii prin intermediul canalelor digitale si sa le oferim clientilor nostri oportunitatea de a beneficia de o interactiune pozitiva cu banca, gratie tehnologiilor moderne si costurilor atractive”, a declarat domnul Laurentiu Mitrache, Director general - Presedinte al Comitetului de Directie al CEC Bank.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile CEC Bank pot fi obtinute in orice unitate teritoriala, apeland gratuit numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul de internet www.cec.ro.