Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

CEC Bank, banca romaneasca cu cea mai lunga traditie si cea mai extinsa retea din Romania, lanseaza contul de economii in lei pentru clientii persoane juridice, prin intermediul caruia acestia au posibilitatea de a face oricand depuneri cu dobanzi bonificate sau retrageri.

"Prin lansarea contului de economii in lei, CEC Bank isi divesifica oferta de produse bancare de economisire destinate clientilor persoane juridice. La nivelul sistemului bancar din Romania, segmentul companiilor are o pondere importanta in totalul depozitelor. Astfel, vrem sa oferim clientilor persoane juridice solutii care sa permita acumularea capitalurilor necesare diferitelor proiecte, in conditii de flexibilitate si cu dobanzi avantajoase", a declarat Bogdan Neacsu , presedinte director general al CEC Bank.

Clientii persoane juridice pot deschide conturi de economii in lei in oricare dintre cele peste 1.000 de unitati teritoriale CEC Bank. Dobanda porneste de la 0,1% pentru sumele sub 5.000 de lei si ajunge la 0,3% in cazul unui sold pana la 100.000 de lei.

Clientii pot realiza depuneri si retrageri de sume oricand, prin unitatile teritoriale CEC Bank , fara a pierde dobanda acumulata. Contul de Economii vine in completarea depozitelor standard oferite de banca, cu dobanzi de pana la 2% pe an. Pentru mai multe informatii despre oferta CEC Bank pentru companii, accesati www.cec.ro/.

***

Despre CEC Bank

CEC Bank este banca romaneasca cu cea mai lunga traditie. Fondata in 1864, CEC Bank are in prezent peste 2 milioane de clienti, cea mai extinsa retea nationala, cu peste 1.000 de sucursale si unitati teritoriale si active de 29,3 miliarde lei, la sfarsitul anului 2018.

CEC Bank este o banca universala de top pe piata romaneasca, care ofera o gama completa de produse si servicii persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari, prin multiple canale de distributie: unitati bancare, retele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking si phone-banking (Tele CEC).

Statul roman, prin Ministerul Finantelor Publice, este unicul actionar al CEC Bank, iar in luna noiembrie a acestui an (a.c. 2019), in urma acordului Comisiei Europene, capitalul bancii a fost majorat cu 940 milioane lei.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile oferite de CEC Bank pot fi obtinute in orice unitate a Bancii, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro