Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Mentiuni legale si procedurale

Continutul datelor publicate in aceasta sectiune are un caracter de informare, fara a se substitui demersurilor oficiale necesare inscrierii si participarii la licitatiile respective si neputand fi folosit ca baza legala pentru nicio actiune sau demers in fata tertilor.

 

[accordions multi_collapse="0" different_values="0"] [accordion active="0" color="panel-default" title="Mai multe detalii" different_values="0"] [html format="wysiwyg" different_values="0"]

In functie de informatiile noi care apar pe parcursul derularii acestui proces de valorificare a spatiilor excedentare prin inchiriere si de modul de finalizare a licitatiilor deja adjudecate, CEC Bank va actualiza lista unitatilor/suprafetelor de inchiriat, conditiile de participare la licitatie, respectiv preturile de pornire.

Actualizarea informatiilor si a ofertei se va face o singura data pe luna, pana la data de 15 ale lunii respective. Licitatiile care se organizeaza la sfarsitul fiecarei luni vor tine cont obligatoriu de ofertele actualizate si postate pe site-ul www.cec.ro, in cursul lunii respective.

Ne asumam angajamentul de a proteja confidentialitatea potentialilor ofertanti, iar informatiile cu caracter personal pe care ar urma sa le primim de la dumneavoastra, sa le folosim pentru a va putea contacta.

Pentru orice alte informatii suplimentare legate de continutul anunturilor de inchiriere a spatiilor proprii excedentare, va rugam sa contactati reprezentantii Directiei Logistica din cadrul sucursalelor CEC Bank la numerele de telefon indicate in fiecare anunt.

Spatiile pot fi vizitate de luni pana vineri intre orele 09.00-16.00, iar in ultima zi de joi a fiecarei luni calendaristice, la sediul sucursalelor judetene CEC Bank se organizeaza licitatiile de inchiriere a spatiilor excedentare listate pe site-ul www.cec.ro

Procedura speciala de inchiriere va diferi in functie de numarul de participanti la licitatie, dupa cum urmeaza:

 

  • licitatie deschisa cu strigare - in situatiile in care exista mai mult de un participant;
  • negociere cu un singur ofertant - in situatiile in care exista un singur participant.

La nivelul fiecarei sucursale CEC Bank, licitatia va avea loc in aceeasi zi pentru toate spatiile arondate sucursalei.

Dintr-un spatiu excedentar mare se pot inchiria si parti mai mici, cu singura conditie ca, in mod obligatoriu, restul de spatiu ce ramane sa mai poata fi inchiriat ulterior de catre CEC Bank (sa existe posibilitati de acces separat, utilitati etc.).

Ofertantii care vor sa inchirieze intregul spatiu au intotdeauna intaietate iar atunci cand exista un ofertant care ofera pretul cerut pentru inchirierea intregului spatiu, el nu va intra intr-o licitatie cu strigare alaturi de ofertanti ce sunt interesati doar de inchirierea unor parti mai mici din totalul suprafetei excedentare.

 

In cazul in care cei interesati de inchirierea unor suprafete mari, doresc ca la randul lor sa poata subinchiria, facem urmatoarele mentiuni:

  • subinchirierea de catre chiriasul principal este permisa doar cu acceptul scris al CEC Bank SA. Daca in prealabil un chirias nu obtine acest accept scris, el nu va putea subinchiria;
  • prin subinchiriere nu trebuie sa apara prejudicii de imagine pentru CEC Bank SA, mai ales acolo unde in aceeasi cladire exista o unitate operationala. Activitati inacceptabile: cluburi de noapte, sali cu jocuri de noroc, desfasurarea de activitati cu impact mai special ca zgomot sau mediu, magazine cu vanzare de produse etnobotanice etc.

Tariful chiriei este scutit de TVA, conform art. 141 alin. 2, lit. e din Legea nr. 571 din 22 decembrie 2003, privind Codul fiscal cu modificarile si completarile ulterioare.

[/html] [/accordion] [/accordions]


Spatii de inchiriat

Alba

Arad

Arges

BUCURESTI

Bacau

Bihor

Bistrita-Nasaud

Botosani

Braila

Brasov

Buzau

Calarasi

Caras Severin

Cluj

Constanta

Covasna

Dambovita

Dolj

Galati

Giurgiu

Gorj

Harghita

Hunedoara

Ialomita

Iasi

Ilfov

Maramures

Mehedinti

Mures

Neamt

Olt

Prahova

Salaj

Satu Mare

Sibiu

Suceava

Teleorman

Timis

Tulcea

Valcea

Vaslui

Vrancea