Închirieri

Închirieri

Imobile  din portofoliul CEC Bank disponibile pentru închiriere pentru activități comerciale. Detaliile proprietății și procedura de închiriere sunt descrise în anunț.

Spațiu de închiriat Agenția 11 Timișoara, jud. Timiș

CEC BANK S.A. Sucursala Timișoara cu sediul în Timișoara, Str. Enrico Carusso nr. 1,  jud. Timiș organizează licitație pentru închirierea următorului spațiu excedentar:

 

Spațiu: Agenția 11 Timișoara

Suprafață: 105,11 mp

Adresă: Str. Lenau nr. 10, Timișoara, jud. Timiș

imobil inchiriere slanic prahova

Prețul de pornire a licitației**:

           7,00 Euro/mp/lună

 735,77 Euro/lună

**prețurile sunt în scutire de TVA și sunt valabile în cazul inchirierii întregului spațiu. Orice alte cereri de spații mai mici ca suprafață si/sau dispuse pe etaje diferite vor duce în mod automat la prețuri de închiriere diferite față de cele prezentate.

 


Spațiul poate fi vizitat de luni până vineri între orele 9.00 – 16.00.

Licitațiile vor avea loc la CEC Bank Sucursala Timișoara cu sediul în Timișoara, Str. Enrico Carusso nr. 1,  jud. Timiș, in a doua si ultima zi de joi ale lunii calendaristice intre orele 13 - 14.

Dosarul de prezentare se poate ridica de la secretariatul Sucursalei CEC Bank Timișoara.

Documentele de calificare se pot depune la sediul Băncii până în a doua sau ultima zi de miercuri a fiecărei luni calendaristice, între orele 9.00 – 16.00.

La licitație pot participa numai persoanele fizice și juridice care au respectat termenul de depunere a ofertelor. 
Informații suplimentare: de la sediul Băncii, pe adresa e-mail: inchiriereimobile@cec.ro sau la telefon: nr. 0256 / 420.191.