Închirieri

Închirieri

Imobile  din portofoliul CEC Bank disponibile pentru închiriere pentru activități comerciale. Detaliile proprietății și procedura de închiriere sunt descrise în anunț.

Spațiu de închiriat Apartament Cenad- et. 1, jud. Timiș

CEC BANK S.A. Sucursala Timișoara cu sediul în Timișoara, Str. Enrico Carusso nr. 1, jud. Timiș organizează licitație pentru închirierea următorului spațiu excedentar:

 

Spațiu: Apartament Cenad, et 1

Suprafață: 86,57 mp

Adresă: Com. Cenad nr. 652, jud. Timiș

imobil inchiriere slanic prahova

Prețul de pornire a licitației**:

           0,85 Euro/mp/lună

       73,58 Euro/lună

**prețurile afisate sunt valabile în cazul închirierii intregului spațiu. Orice alte cereri de spații mai mici ca suprafață și/sau dispuse pe etaje diferite vor duce în mod automat la prețuri de închiriere diferite față de cele prezentate.

 

Spațiul poate fi vizitat de luni până vineri între orele 9.00 – 16.00.

Licitațiile vor avea loc la CEC Bank Sucursala Timișoara cu sediul în Timișoara, Str. Enrico Carusso nr. 1, jud. Timiș , în a doua și ultima zi de joi ale lunii calendaristice între orele 13 - 14.

Dosarul de prezentare se poate ridica de la secretariatul Sucursalei CEC Bank Timișoara.

Documentele de calificare se pot depune la sediul Băncii până în a doua sau ultima zi de miercuri a fiecărei luni calendaristice, între orele 9.00 – 16.00.

La licitație pot participa numai persoanele fizice și juridice care au respectat termenul de depunere a ofertelor. 
Informații suplimentare: de la sediul Băncii, pe adresa e-mail: inchiriereimobile@cec.ro sau la telefon: nr. 0256 / 420.191.