Închirieri

Închirieri

Imobile  din portofoliul CEC Bank disponibile pentru închiriere pentru activități comerciale. Detaliile proprietății și procedura de închiriere sunt descrise în anunț.

Spațiu de închiriat, Polovragi, jud. Gorj

CEC BANK S.A. Sucursala Tg. Jiu, cu sediul în Tg. Jiu, Str.Tudor Vladimirescu nr. 14, jud. Gorj organizează licitații pentru închirierea următorului spațiu excedentar:

 

Spațiu: Polovragi

Suprafață:  104,65 mp

Adresă: Com. Polovragi, jud. Gorj

imobil inchiriere slanic prahova

Prețul de pornire al licitației**:

    2.65 Euro/mp/lună

277,32 Euro/lună

**prețurile afisate sunt valabile în cazul închirierii intregului spațiu. Orice alte cereri de spații mai mici ca suprafață și/sau dispuse pe etaje diferite vor duce în mod automat la prețuri de închiriere diferite față de cele prezentate.

 


Spațiul poate fi vizitat de luni până vineri între orele 9.00 – 16.00.

Licitațiile vor avea loc la CEC Bank Sucursala Tg. Jiu, cu sediul în Tg. Jiu, Str.Tudor Vladimirescu nr. 14, jud. Gorj, in a doua si ultima zi de joi ale lunii calendaristice intre orele 13 - 14.

Dosarul de prezentare se poate ridica de la secretariatul Sucursalei CEC Bank Tg Jiu

Documentele de calificare se pot depune la sediul Băncii până în a doua sau ultima zi de miercuri a fiecărei luni calendaristice, între orele 9.00 – 16.00.

La licitație pot participa numai persoanele fizice și juridice care au respectat termenul de depunere a ofertelor. 

Informații suplimentare: de la sediul Băncii pe adresa e-mail: inchiriereimobile@cec.ro sau la telefon 0253-218462 interior 30019, 0761 462 464.