Aplicația Garmin Pay - Termeni și condiții de utilizare

Vezi mai jos termenii și condițiile pentru utilizarea cardurilor emise de CEC Bank în aplicația Garmin Pay.

CEC BANK S.A. (denumită în continuare “Banca” sau “CEC Bank”) este o instituție de credit înființată în România, cu sediul în București, Calea Victoriei nr. 13, Sector 3, telefon: 021.314.28.68, fax: 021.310.09.11, nr. Registrul Comerțului J40/155/1997, nr. Registru bancar RB–PJR–40–046/17.09.1999, capital social 2.290.661.600 lei, cod TVA RO 361897, CUI 361897.

 

CEC Bank permite utilizarea la plată a cardurilor CEC Bank eligibile (denumite în continuare “carduri CEC”)în aplicăția de plata Garmin Pay (denumită în continuare “Garmin Pay”). Detalii privind cardurile CEC eligibile pentru înrolare și utilizare în Garmin Pay regăsești în secțiunea dedicată a prezentilor Termeni.

În legătură cu Garmin Pay și despre cine este Garmin, găsești detalii pe site-ul www.garmin.com.

 

Te rugăm să citești cu atenție prezenții “Termeni și condiții” (denumiți în continuare “Termenii”) care guvernează înregistrarea, activarea și utilizarea unui card CEC în Garmin Pay.

 

Dacă există o neconcordanță între termenii contului tău Garmin și prezenții Termeni, se vor aplica prezenții termeni pentru plățile efectuate cu cardul CEC în Garmin Pay.

 

Dacă dorești să citești acești termeni și în viitor, îi poți accesa prin intermediul site-ului nostru- www.cec.ro, la secțiunea www.cec.ro/garmin-pay

Acești Termeni se aplică numai utilizării cardurilor CEC în Garmin Pay.

 

Prezenții Termeni nu se aplică pentru serviciile/produsele contractate/achiziționate de la furnizorul dispozitivului pe care îl utilizezi, al rețelei de telefonie mobilă și nici de pe alte site-uri sau servicii aparținând unor terți care integrează sau permit furnizarea Garmin Pay. Aceștia sunt terți față de CEC Bank și au propriile contracte cărora te supui atunci când oferi informațiile despre tine, când utilizezi serviciile lor sau când vizitezi site-urile lor. CEC Bank nu răspunde pentru legalitatea furnizării/prestării produselor/serviciilor furnizorului dispozitivului și/sau ale terților, nici pentru pentru securitatea, precizia, legalitatea sau orice alt aspect al respectivelor produse/servicii oferite de aceștia.

 

Este responsabilitatea ta să citești și să înțelegi prevederile contractelor puse la dispoziție de acești terți înainte de a crea, activă sau utiliza cardul tău CEC în Garmin Pay.

 

Nu suntem răspunzători și nu oferim niciun suport sau asistență pentru niciun fel de hardware, software sau alte produse sau servicii ale terților (inclusiv Garmin Pay și dispozitivul tău). Dacă ai întrebări sau probleme cu un produs sau un serviciu oferit de Garmin sau de un terț, te rugăm să contactezi respectivul furnizor/terț pentru asistență.

 

Sub rezerva Condițiilor Generale de Afaceri ale CEC Bank, ești de acord că funcțiile și funcționalitatea Garmin Pay pot fi îmbunătățite sau actualizate automat fără vreo notificare prealabilă. În orice moment putem decide să extindem, să reducem sau să suspendăm tipul și / sau numărul de tranzacții permise folosind un card CEC în Garmin Pay sau să modificăm procesul de înrolare a unui card CEC în Garmin Pay

Sunt carduri CEC eligibile pentru înrolare și utilizare la plată în Garmin Pay cardurile emise de CEC Bank sub egida Visa, indiferent că sunt carduri de debit sau de credit, și indiferent dacă sunt emise pe numele unui client persoană fizică să juridică.

 

Pot fi înrolate în Garmin Pay atât cardurile CEC emise pe numele titularului de card, cât și pe cel al posesorului desemnat, cu respectarea prevederilor secțiunii Înregistrarea unui card CEC în Garmin Pay din prezenții Termeni.

Pentru a utiliza cardul tău CEC în Garmin Pay trebuie să deții sau să îți creezi mai întâi un cont Garmin, creat astfel cum impune Garmin. Totodată, ai nevoie de un dispozitiv compatibil.

 

Ai posibilitatea să adaugi același card CEC la mai multe dispozitive concomitent. Furnizorul de dispozitive poate impune limitări sau restricții pentu utilizarea Garmin Pay și/sau poate avea cerințe minime de software și hardware pentru dispozitivul compatibil utilizat. Prin dispozitiv compatibil se înțelege orice smartwatch, brățară, smartphone sau alt tip dispozitiv care permite efectuarea de plăti prin Garmin Pay. Dispozitivele compatibile sunt cele prezentate că atare pe website-ul Garmin - www.garmin.com

 

Ești de acord să utilizezi cardul CEC numai cu un dispozitiv echipat corespunzător pentru Garmin Pay și să respecți toți termenii și condițiile aplicabile pentru Garmin Pay. Este nevoie să contactezi direct furnizorul de dispozitive pentru a află dacă dispozitivul tău este compatibil pentru utilizarea în Garmin Pay.

 

Înainte de a te înregistra în Garmin Pay, trebuie să te asiguri că doar parola ta/detaliile tale de securitate sunt legate de cardul CEC pe care dorești să îl utilizezi pe dispozitivul respectiv în Garmin Pay. Această parolă/ detaliile de securitate vor fi utilizate pentru autorizarea tranzacțiilor efectuate cu cardul CEC emis pe numele deținătorului de card.

 

CEC Bank nu răspunde sub nicio formă pentru cerințele Garmin sau ale terților cu care acesta colaborează de impunere a unor condiții de creare a contului Garmin sau a dispozitivelor compatibile.

Înainte de introducerea datelor cardului tău CEC în Garmin Pay ți se va solicita să îți setezi o parolă/detalii de securitate, pe care le vei utiliza pentru accesarea Garmin Pay. Condițiile, cazurile și frecvența cu care ți se va solicită să introduci această parolă/detalii de securitate sunt stabilite de furnizorul Garmin Pay.

 

În cazul în care știi sau crezi că parola setată de ține a fost compromisă (ex. a ajuns la cunoștință altor persoane), îți recomandăm să o modifici imediat.

 

Te rugăm să contactezi de urgență CEC Bank la numărul de telefon tipărit pe spatele cardului CEC, cel puțin în următoarele situații:

Dacă cardul CEC pe care l-ai înregistrat în Garmin Pay este pierdut sau furat, contactează-ne imediat și anunță-ne că este înregistrat și în Garmin Pay.

Dacă dispozitivul tău este pierdut, furat sau folosit fără consimțământul tău.

 

CEC Bank nu își asumă răspunderea pentru plăți efectuate cu cardul CEC înrolat în Garmin Pay până când nu ne este adusă la cunoștință producerea unui eveniment dintre cele menționate sau până când nu se solicită blocarea acestui card.

 

CEC Bank nu își asumă răspunderea pentru cazul în care cardul CEC a fost utilizat pentru plăți prin intermediul Garmin Pay în baza parolei tale care a fost utilizată de alte persoane, indiferent dacă le-ai comunicat-o sau au aflat-o, în orice mod, fără acordul tău.

 

Pentru a preveni apariția unor evenimente precum cele de mai sus, îți recomandăm următoarele:

păstrează tot timpul dispozitivul în siguranță și în posesia ta

păstrează informațiile de securitate și parolă dispozitivului securizate și cunoscute numai de ține

setează parole/ detalii de securitate diferite pentru cardul tău CEC în Garmin Pay decât cele utilizate pentru a cardul CEC fizic

nu păstra cardurile CEC în format fizic și/sau detaliile cardurilor CEC împreună cu dispozitivul utilizat

dacă începi să utilizezi un dispozitiv nou, șterge toate cardurile și alte informații personale de pe dispozitivul vechi. Pentru detalii despre cum poți proceda, urmează instrucțiunile furnizorului de dispozitive.

 

Te angajezi să colaborezi cu CEC Bank și/sau cu orice autoritate competență pentru prevenirea oricărui tip de fraudă, sau pentru derularea oricăror anchete care s-ar desfășura în legătură cu utilizarea cardului tău CEC înrolat în Garmin Pay.

 

Garmin Pay și dispozitivul tău pot utiliza anumite funcționalități și proceduri de securitate pentru a proteja împotriva utilizării neautorizate a oricărui card. Aceste funcționalități și proceduri aparțin exclusiv furnizorului de dispozitive. Prin înrolarea cardului CEC în Garmin Pay eșți de acord să nu dezactivezi niciuna dintre aceste caracteristici de securitate și să le folosești pentru a-ți proteja toate cardurile CEC înrolate în Garmin Pay. CEC Bank nu controlează aceste metode de securitate și nu răspunde pentru modul în care Garmin și/sau furnizorul dispozitivului tău le utilizează.

După setarea parolei/detaliilor de securitate, ți se va solicita să introduci datele cardului pe care doreșți să îl inrolezi în Garmin Pay, respectiv: numărul cardului, dată expirării cardului, numele deținătorului cardului, astfel cum este el înscris pe card, codul CVV, precum și adresa poștală. Toate aceste informații (date cu caracter personal) sunt necesare furnizorului Garmin Pay pentru a-ti permite utilizarea la plată a cardului CEC prin intermediul acestei aplicații.

 

Pentru a se asigura că persoană care încearcă să înroleze un card CEC în Garmin Pay este în drept să solicite această înregistrare, va fi nevoie că CEC Bank să verifice identitatea acestei persoane. În acest sens, pentru a putea finaliza înrolarea cardului CEC în Garmin Pay, după introducerea datelor cardului în această aplicație, va fi nevoie că, după caz, titularul cardului emis pe numele unei persoane fizice sau utilizatorul desemnat al persoanei juridice pe numele căreia este emis cardul CEC să contacteze banca la numerele de telefon (021) 202.69.99 / 315.71.00, unde i se va solicită informații menite să asigure Băncii identificarea să și să permită setarea token-ului corespunzător pentru cardul CEC ce va fi utilizat în Garmin Pay.

 

Token-ul este o reprezentare virtuală a cardului CEC a cărui înregistrare în Garmin Pay se dorește. Token-ul se setează de CEC Bank în baza informațiilor despre dispozitivul utilizat pentru accesarea contului Garmin, astfel cum aceste informații ii sunt puse la dispoziție băncii prin intermediul Garmin și/sau al terților cu care acesta colaborează.

 

Refuzul de a furniza aceste informații, dintre care unele sunt date cu caracter personal, va face imposibilă finalizarea inrolarii cardului CEC în Garmin Pay și utilizarea acestuia la plată în respectiva aplicație nu va fi posibilă.

 

După finalizarea inrolarii cardului CEC în Garmin Pay, se va putea utiliza la plată acest card.

Utilizarea cardurilor CEC în Garmin Pay pentru achiziționarea de bunuri și servicii este guvernată de termenii și condițiile cardului CEC, care sunt parte integrantă a Condițiilor Generale de Afaceri ale CEC Bank.

 

Ești responsabil inclusiv pentru toate utilizările și tranzacțiile efectuate cu cardul CEC în Garmin Pay de către terți cărora le-ai oferit acces voluntar sau involutar la cardul tău, inclusiv dacă aceste terțe părți utilizează în mod greșit orice card sau Garmin Pay.

 

Acești Termeni reglementează accesul și utilizarea cardului CEC în Garmin Pay numai între ține, în calitate de deținător de card CEC și Banca.

 

Furnizorul de dispozitive cu care se pot efectua plăti prin Garmin Pay, precum și al aplicației Garmin Pay sau terți cu care aceștia colaborează pot avea proprii termeni și condiții și politici de confidențialitate. Te rugăm să ai în vedere că ești supus respectivilor/respectivelor termeni și condiții sau politici de confidențialitate atunci când utilizezi produsele și serviciile Garmin. CEC Bank nu își asumă nicio răspundere pentru felul cum Garmin și/sau terții cu care acesta colaborează utilizează informațiile pe care le pui la dispoziția lor, nici cu privire la datele tale cu caracter personal pe care le prelucrează în contextul serviciilor pe care le oferă sau când vizitezi website-urile lor.

a. Efectuarea plăților cu cardul CEC prin Garmin Pay

Garmin Pay permite efectuarea de plăti contactless cu un card înrolat, la POS-uri instalate la diferiți comercianți, prin intermediul dispozitivului pe care îl utilizezi. Prin selectarea unui card virtual și plasarea dispozitivului pe care îl utilizezi în apropierea unui terminal POS contactless din locația unui comerciant, autorizezi efectuarea plății pentru produsele sau serviciile comerciantului.

 

b. Vizualizarea informațiilor și a plăților efectuate cu cardul CEC în Garmin Pay

Banca îți oferă informații despre plățile realizate cu cardul tău CEC înrolat în Garmin Pay în modalitățile agreate cu Banca (ex. extras de cont, Internet Banking, în unitățile CEC Bank etc). Aceste informații vor fi evidențiate că fiind plăti efectuate cu respectivul card CEC, fără a indică faptul că plățile s-au efectuat prin intermediul Garmin Pay. Garmin Pay poate de asemenea să îți ofere acces la informații despre plățile efectuate cu cardul CEC prin intermediul Garmin Pay. Despre existența unei asemenea posibilități, precum și informații în legătură cu această posibilitate îți vor fi furnizate de Garmin.

 

c. Încetarea utilizării cardului CEC în Garmin Pay

Ștergerea datelor cardului CEC din Garmin Pay nu influențează în niciun fel posibilitatea că acest card să fie utilizat în continuare la plăti, conform Condițiilor de utilizare a cardurilor, parte intergranta a Condițiilor Generale de Afaceri ale CEC Bank. CEC Bank nu răspunde dacă datele tale și/sau ale cardului tău CEC sunt utilizate de Garmin sau de terți cu care acesta colaborează în alte scopuri decât cele aferente efectuării plăților prin Garmin Pay, nici pentru perioada în care utilizezi acest card CEC în Garmin Pay, nici după momentul eliminării acestuia din Garmin Pay. Poți elimina oricare dintre cardurile CEC din Garmin Pay în orice moment, apăsând butonul sau linkul corespunzător din aplicația de pe dispozitiv sau sunând la numărul de pe spatele cardului CEC. În aceste circumstanțe, autorizezi CEC Bank să continue procesarea oricăror tranzacții restante pe cardul CEC.

În plus față de orice drepturi de încetare a utilizării unui card CEC și/sau a contului de card atașat acestuia, așa cum sunt acestea stabilite prin Condițiile Generale de Afaceri ale CEC Bank, Banca își rezervă dreptul de a înceta în întregime oferirea posibilității de utilizare a cardurilor CEC în Garmin Pay.

De asemenea, Banca are dreptul să blocheze, să restricționeze, să suspende sau să înceteze oferirea posibilității de utilizare a oricărui card CEC în Garmin Pay dacă se încalcă prezenții Termeni, Condițiile Generale de Afaceri ale CEC Bank, condițile stipulate în contractele de card, termenii Garmin Pay sau dacă suspectează orice activitate frauduloasă sau necorespunzătoare a cardului în Garmin Pay sau în alt mod de plată.

În plus, în cazul în care furnizorul de dispozitive și/sau al aplicației Garmin Pay își blochează, restrânge, suspendă sau întrerupe utilizarea aplicației Garmin Pay și / sau modifică funcționalitatea acesteaia, Banca nu va răspunde față de clienții săi care și-au înrolat cardul CEC în Garmin Pay sau față de terți.

În prezent CEC Bank nu percepe nicio taxa pentru utilizarea cardului tău CEC prin Garmin Pay. În cazul în care, în viitor, CEC Bank va decide perceperea unor asemenea taxe, va aduce la cunoștință clienților săi această informație cu cel puțin două luni înainte de a începe aplicarea acestora.

Te rugăm să ai însă în vedere că furnizorul dispozitivului tău Garmin Pay și/sau terții cu care colaborează pot percepe taxe, pot impune limitări și restricții care ar putea afecta utilizarea de către ține a oricărui card CEC în Garmin Pay, precum, dar fără a se limita la utilizarea datelor sau taxelor aferente mesageriei text impuse de prestatorul de servicii de telefonie mobilă. Ești singurul responsabil pentru plata acestor taxe și ești de acord să respectați orice limitări sau restricții impuse.

Accesul, utilizarea și întreținerea cardului CEC virtual depind de Garmin Pay și de rețeaua furnizorului tău de internet. Banca nu operează Garmin Pay sau astfel de rețele și nu are control asupra operațiunilor lor. CEC Bank nu va răspunde pentru nicio situație care întrerupe, împiedică sau afectează în alt fel funcționarea oricărui card CEC în Garmin Pay, precum, dar fără a se limita la indisponibilitatea serviciului Garmin Pay sau a serviciului de internet, comunicații, întârzieri în rețea, limitări privind acoperirea rețelei de internet, întreruperi ale sistemului.

Ne rezervăm dreptul de a revizui acești Termeni în orice moment, în conformitate cu prevederile Condițiilor Generale de Afaceri ale CEC Bank.

 

Te vom anunță despre modificările aduse acestor Termeni prin e-mail sau printr-o altă metodă de comunicare prevăzută în secțiunea XIII de mai jos. De asemenea, vei putea să vizualizezi Termenii revizuiți pe dispozitivul tău. Dacă nu vei fi de acord cu Termenii revizuiți, vei avea dreptul să elimini oricând oricare dintre cardurile CEC din Garmin Pay.

În legătură cu activarea și utilizarea cardului CEC în Garmin Pay, este posibil că Banca să fie nevoită să te contacteze. În acest scop se vor utiliza oricare dintre datele de contact ale titularului de card - adresa de corespondență/domiciliu, adresa de e-mail, număr de telefon, astfel cum se regăsesc acestea în evidențele CEC Bank.

CEC Bank prelucrează în calitate de operator datele cu caracter personal ale deținătorilor de carduri CEC care doresc să finalizeze înrolarea acestora în Garmin Pay astfel cum se menționează în cadrul prezenților Termeni, respectiv pentru identificarea persoanelor în drept pentru a solicită această înrolare (detalii în cadrul secțiunii VI din prezenții Termeni) și/sau în cazul în care este necesar să îi contactăm în legătură cu cardurile CEC înrolate în Garmin Pay (detalii în cadrul secțiunilor XI și XII din prezenții Termeni).

Datele cu caracter personal prelucrate în contextul efectuării plăților cu cardurile CEC în Garmin Pay sunt supuse prevederilor secțiunii aferente prelucrării datelor cu caracter personal din Condițiile Generale de Afaceri ale CEC Bank.

Datele cu caracter personal prelucrate de Garmin și/sau de terți în condițiile utilizării la plată a cardurilor CEC Bank în Garmin Pay sunt supuse condițiilor politicilor de confidențialitate ale acestor entități. CEC Bank nu își asumă nicio răspundere pentru modul cum acestea înțeleg să prelucreze datele cu caracter personal ale deținătorilor de carduri CEC înrolate în Garmin Pay