Apple Pay - Termeni și condiții

Găsiți mai jos termenii și condițiile de utilizare a portofelului virtual Apple Pay.

Adaugă-ți cardul în Apple Pay.

add to apple wallet

 

CEC BANK S.A. (denumită în continuare “bancă” sau “CEC Bank”) este o instituție de credit, persoană juridică română cu sediul în București, Calea Victoriei nr. 13, Sector 3, telefon: 021.314.28.68, fax: 021.310.09.11, nr. Registrul Comerțului J40/155/1997, nr. Registru bancar RB–PJR–40–046/17.09.1999, capital social 2.290.661.600 lei, cod TVA RO 361897, CUI 361897.

Începând cu data de 15.03.2020, CEC Bank permite utilizarea la plată a cardurilor CEC Bank eligibile (denumite în continuare “carduri CEC”) și în aplicația de plata Apple Pay (denumită în continuare “Apple Pay”). Detalii privind cardurile CEC eligibile pentru înrolare și utilizare în Apple Pay regăsești în secțiunea dedicată a prezentilor Termeni.

În legătură cu soluția Apple Pay și despre cine este Apple, găsești detalii pe site-ul www.apple.com. Te rugăm să citești cu atenție prezenții “Termeni și condiții” (denumiți în continuare “Termenii”) care guvernează înregistrarea, activarea și utilizarea unui card CEC în Apple Pay.

Dacă există o neconcordanță între termenii contului tău Apple și prezentii Termeni, se vor aplica prezenții termeni pentru plățile efectuate cu cardul CEC în Apple Pay.

Dacă dorești să citești acești termeni și în viitor, îi poți accesa prin intermediul site-ului nostru - www.cec.ro, la secțiunea www.cec.ro/apple-pay

Acești Termeni se aplică numai utilizării cardurilor CEC în Apple Pay.

 

Prezenții Termeni nu se aplică pentru serviciile/produsele contractate/achiziționate de la furnizorul dispozitivului pe care îl utilizezi, al rețelei de telefonie mobilă și nici de pe alte site-uri sau servicii aparținând unor terți care integrează sau permit furnizarea Apple Pay. Aceștia sunt terți față de CEC Bank și au propriile contracte cărora te supui atunci când oferi informațiile despre tine, când utilizezi serviciile lor sau când vizitezi site-urile lor. CEC Bank nu răspunde pentru legalitatea furnizării/prestării produselor/serviciilor furnizorului dispozitivului și/sau ale terților, nici pentru pentru securitatea, precizia, legalitatea sau orice alt aspect al respectivelor produse/servicii oferite de aceștia.

 

Este responsabilitatea ta să citești și să înțelegi prevederile contractelor puse la dispoziție de acești terți înainte de a crea, activa sau utiliza cardul tău CEC în Apple Pay.

 

Nu suntem răspunzători și nu oferim niciun suport sau asistență pentru niciun fel de hardware, software sau alte produse sau servicii ale terților (inclusiv Apple Pay și dispozitivul tău). Dacă ai întrebări sau probleme cu un produs sau un serviciu oferit de Apple sau de un terț, te rugăm să contactezi respectivul furnizor/terț pentru asistență.

 

Sub rezerva Condițiilor Generale de Afaceri ale CEC Bank aplicabile cardului CEC, ești de acord că funcțiile și funcționalitatea Apple Pay pot fi îmbunătățite sau actualizate automat fără vreo notificare prealabilă. În orice moment putem decide să extindem, să reducem sau să suspendăm tipul și/sau numărul de tranzacții permise folosind un card CEC în Apple Pay sau să modificăm procesul de înrolare a unui card CEC în Apple Pay.

Sunt carduri CEC eligibile pentru înrolare și utilizare la plata în Apple Pay cardurile emise de CEC Bank, indiferent că sunt carduri de debit sau de credit, și indiferent dacă sunt emise pe numele unui client persoană fizică sau juridică.

Pot fi înrolate în Apple Pay atât cardurile CEC emise pe numele titularului de card, cât și pe cel al posesorului desemnat, cu respectarea prevederilor secțiunii "Înregistrarea unui card CEC în Apple Pay" din prezenții Termeni.

Pentru a vizualiza toate cardurile CEC eligibile pentru înrolare și utilizare în Apple Pay, poți accesa site-ul www.cec.ro - secțiunea Carduri.