s

Rambursezi anticipat un credit 100% online, direct din CEC_IN - magazinul virtual

Îți poți rambursa anticipat creditul tău de nevoi personale negarantate cu ipoteci imobiliare în LEI,  cu ZERO drumuri la bancă.  Accesând magazinul virtual CEC_IN și urmând pașii de mai jos.

 

 

 

Rambursează anticipat un credit 100% online, direct din CEC_IN - magazinul virtual al CEC Bank. Urmând pașii de mai jos.

 

Pas 1:  Completează câmpurile cu datele tale de identificare și parcurge termenii și condițiile;

g

 

 

Pas 2: Validează numărul de telefon/adresa de email prin introducerea codului primit prin SMS/ email;

y

 

 

Pas 3: Fotografiază cartea de identitate și fă-ți un selfie;

4

 

 

Pas 4: Verifică și confirmă datele extrase din cartea de identitate. Dacă identifici erori, te rugăm să le corectezi;

4


Pas 5: Bifează acordurile si  intra în apel video cu un reprezentant al Băncii pentru validarea datelor;

a

 

 

Pas 6: Selectează creditului pentru care dorești să realizezi rambursarea anticipată;

t

 

Observație:  Valoare datorată  = Sold + comision Rambursare Anticipată la sold + dobânda la zi + dobânda Restantă + comision scadent + comision restant + principal restant + taxe Registrul National de Publicitate Mobiliara (RNPM)
Notă: 

  • În cazul în care vei opta pentru rambursarea anticipată totală, din cont ți se va reține suma de 43,80 lei pentru ștergerea creditului de la Registrul National de Publicitate Mobiliara (RNPM)
  • În cazul în care vei opta pentru rambursarea anticipată parțială, te rugăm să te asiguri că ai în cont și sumele necesare achitării comisionului de rambursare anticipată în acord cu contractul de credite (pentru creditele cu dobândă fixă - 1% la valoarea creditului rambursat anticipat, dacă perioada de creditare ramasă este mai mare de 12 luni; 0,5% la valoarea creditului rambursat anticipat, dacă perioada de creditare ramasă este mai mică de 12 luni). Din suma depusă se vor achita obligațiile curente și restante (credit, dobânzi, comisioane), dacă există, conform contractului de credit.

 

Pas 7: Semnează Cererea de rambursare anticipată prin introducerea codului primit prin SMS și totul este gata! Felicitari!

oo