Bogdan Constantin Neacsu

Cu o experiență profesională semnificativă, de peste 16 ani în domeniul financiar-bancar, domnul Bogdan Constantin Neacșu s-a alăturat Comitetului de Direcție al CEC Bank, în calitate de Director - Prim-Vicepreședinte, la dată de 7 ianuarie 2019. Începând cu dată de 24 octombrie 2019, domnul Neacșu ocupă funcția de Director general - Președinte al Comitetului de Direcție al Băncii.

În anul 2017, domnul Neacșu a deținut funcțiile de Vicepreședinte, membru al conducerii executive și chief risk officer (CRO) în cadrul Patria Bank România.

Între august 2015 și martie 2017, a făcut parte din managementul executiv al Garanti Bank România, pe funcțiile de CRO și director general adjunct.

În perioadele iulie 2006 - septembrie 2007 și octombrie 2009 - iulie 2015, și-a construit carieră bancară în Volksbank România, ocupând poziții de top management și coordonare: Vicepreședinte, CRO, coordonator Sistem de Control  Intern, director - Direcția de Administrare  a Riscurilor, director - Direcția Risc Strategic și Basel II, ofițer de risc senior.

Experiență bancară a domnului Neacșu include și colaborarea cu BRD-GSG (2007-2009), pe poziția de project manager Basel II în cadrul Direcției Control Central al Riscului și BNR (2004-2006), Direcția Reglementare și Autorizare - Serviciul Reglementare Prudențială Bancară.

Anterior domeniului bancar, domnul Neacșu a activat în zona de consultanță fiscală și de afaceri.

Bogdan Constantin Neacsu