campanie VISA business credit

Ia-ți cardul Visa Business de la CEC Bank și poți câstiga!

Achiziționează cel puțin un card Visa Business emis de CEC Bank (debit, credit) în perioada             1 noiembrie 2023  -  30 ianuarie 2024 și ești înscris automat la tragerea la sorți!

Achziționează cardul Visa Business de la CEC Bank

 

icon cup

Premii 

Poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile puse în joc:  un voucher de reducere Samsung, în valoare de 2.500 lei,  exclusiv pentru pentru telefoane si tablete

 

icon applause

Participare simplă și rapidă

 

Achiziționeză cel puțin un card Visa Business emis de CEC Bank (de credit, de debit) în RON, din orice unitate CEC Bank sau online și ești înscris automat în tragerea la sorți.

icon calendar

Perioada campaniei

Participă la campanie persoanele juridice care achiziționează  cel puțin un card Visa Business emis de CEC Bank (de credit, de debit) în RON, pe teritoriul României, în perioada  1 noiembrie 2023  -  30 ianuarie 2024.

visa back to school

Ce trebuie să știi despre campanie

Mecanismul campaniei ”Ia-ți cardul Visa Business de la CEC Bank și poți câstiga!” :

 

Ești înscris automat în campanie, dacă achiziționezi  cel puțin un card Visa Business emis de CEC Bank (de credit, de debit) în RON, pe teritoriul României, în perioada   1 noiembrie 2023  -  30 ianuarie 2024.

 

Cine poate participa: Toate persoanele juridice rezidente fiscal în România, cu sediul activității economice, respectiv cu domiciulul fiscal în România și care indeplinesc regulamentul promoției.

 

Premii:

  • 20 premii oferite de către  Samsung, fiecare constând în câte 1 (un) voucher de reducere Samsung, exclusiv pentru pentru telefoane și tablete. Valoarea individuală netă a fiecarui premiu este de  2.500 lei, inclusiv TVA.

 

Desemnarea câștigătorilor se va face în perioada: 20 februarie -  10 martie 2024printr-o singură tragere.

 

Valoarea totală brută a premiilor ce pot fi oferite în cadrul Promoției este de 50.000 lei.

Regulament campanie

 

Act adițional la Regulamentul campaniei