Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Daca tocmai ai devenit parinte in 24 noiembrie 2019, hai sa ne bucuram impreuna de acesta zi de sarbatoare!

Daca ai domiciliul/resedinta in România, vino pana la 31 decembrie 2019 in orice unitate CEC Bank cu certificatul de nastere al copilului si cu documentul tau de identitate, pentru a primi echivalentul in lei al premiului de 155 euro brut (pentru fiecare copil) pe un card de debit Visa de la CEC Bank.

Daca nu detii un astfel de card, iti oferim noi unul!

Banii vor fi transferati in echivalent lei la data viramentului, iar impozitul de 10% aplicat diferentei dintre valoarea in lei calculata la cursul BNR din ziua efectuarii transferului in contul de card si suma neimpozabila de 600 lei, va fi retinut si platit de banca. Banca va suporta cheltuielile legate de emiterea cardului si comisionul de administrare card pentru prima luna.

In timp, banca noastra a organziat mai multe astfel de campanii, totul plecand de la dorinta de a sarbatori cum se cuvine Ziua Mondiala a Economiei.

De exemplu, la 31 octombrie 1937 a fost inaugurata aceasta traditie - libretul cadou pentru nou nascuti. Casa Nationala de Economii si Cecuri Postale daruieste copiilor din municipiile Bucuresti si Cluj, nascuti in aceasta zi, câte un libret de economie cu o depunere de 100 lei.

In anul urmator, Consiliul Superior al Economiei decide sa extinda, tot de Ziua Mondiala a Economiei, aceasta formula de promovare a economisirii pentru toti nascutii din 31 octombrie, din cele 10 capitale de tinuturi. Astfel, au fost distribuite 77 librete cadou pentru nou-nascuti, majoritatea lor ajungând in familii de muncitori.

La 31 octombrie 1939, libretul cadou se generalizeaza pentru toti nou-nascutii.

In 1964, cand banca a sarbatorit 100 de ani de existenta, a oferit, de asemenea, librete cadou.

 

Citeste mai multe in Regulamentul campaniei.