header visa back to school

Pregătește-ți Astronautul pentru școală și câștigă 

Cumpără produse pentru școală cu cardul tău CEC Bank Visa în perioada 15 august -  30 septembrie 2022 și poți câștiga premii pentru visul copilului tău.

Plătești cu cardul Visa de la CEC Bank

 

icon cup

Premii pentru visul copilului tău

Poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile puse în joc: 7 tablete iPad Pro și 14 cursuri pentru adolescenți  oferite de DallesGo.

icon applause

Participare simplă și rapidă

Achiziționezi produse pentru școală, plătești cu cardul Visa de la CEC Bank și ești înscris automat în tragerea la sorți.

icon calendar

Perioada campaniei

Participă la campanie tranzacțiile efectuate în perioada 15 august-30 septembrie 2022.

visa back to school

Ce trebuie să știi despre campanie

Mecanismul campaniei:

Ești înscris automat în campanie, dacă efectuezi cel puțin o tranzacție cu cardul Visa (de credit, debit sau comercial) de la CEC Bank în magazine fizice sau online, pe teritoriul României, în perioada 15 august – 30 septembrie 2022.

 

Cine poate participa:

Toate persoanele fizice cu vârsta minimă de 18 ani impliniți la data de începere a promoției, persoanele juridice și persoanele fizice autorizate.

 

Premii:

  • 7 tablete Apple iPad Pro 12.9" (2021), 128GB, Wi-Fi, Silver

  • 14 vouchere oferite de către  DallesGo a câte 1 (un) curs de dezvoltare online pentru adolescenți la alegere: modă, design, marketing online, business, hobby, gastronomie sau IT

Se vor acorda câte 3 premii săptămânal, conform regulamentului.

 

Desemnarea câștigătorilor se va face în perioada: 20 octombrie -  20 noiembrie 2022, pentru premiile saptămânale și pentru premiul cel mare.

Valoarea totală brută a premiilor ce pot fi oferite în cadrul Promoției este de 73.045 lei.


Regulament campanie Visa