Cât ar fi ratele?
CEC arrow down
Credit capital de lucru destinate producatorilor in domeniul agriculturii cu dobândă variabilă
0
%
Dobândă *:
Prima rată:
DAE:
-
IRCC:
-
Comision lunar de administrare:
-
Comision de analiză:
-
Total rambursare:
-
Credit capital de lucru destinate producatorilor in domeniul agriculturii cu dobândă fixă
0
%
Dobândă*:
Prima rată:
DAE:
-
Comision lunar de administrare:
-
Comision de analiză:
-
Total rambursare:
-

*Formata din marja fixa + IRCC

La solicitarea clientilor, Banca poate acorda credite in euro numai in situatia in care acestia dovedesc obtinerea veniturilor in euro.


In cont sunt incasate venituri recurente si contul este utilizat pentru plati sau transferuri, altele decat transferuriintre conturile proprii/debitari comisioane.
Venit recurent inseamna venitul (ex. salariu, pensie, chirie etc.) incasat lunar in cont, cel putin 3 luni consecutive, in valoare de minim 700 lei/luna. Nu se considera venit recurent incasarile provenite
din jocuri de noroc.

  • Vizualizarea situatiei financiare si a operatiunilor pe contul curent/card se pot realiza utilizand serviciile de Internet Banking si Mobile Banking asigurate de Banca.
  • Dobanzi competitive, in lei, eliminand riscul valutar

Clienti eligibili: operatorii economici care se incadreaza in categoria IMM, conform prevederilor Legii nr. 346/2004 privind stimularea infiintarii si dezvoltarii IMM, cu modificarile si completarile ulterioare, care indeplinesc conditiile generale de creditare, au rezultate financiare satisfacatoare si un istoric bun al comportamentului de plata in relatia cu Statul, partenerii de afaceri si institutiile de credit, in conformitate cu reglementarile interne ale CEC Bank.

Destinatie: finantarea intregului ciclu de productie, de la insamantare pana la valorificarea productiei (infiintare cultura, intretinere cultura si recolta, depozitare si valorificare).

Perioada de creditare: maximum 18 luni.

CEC arrow down
Te putem ajuta
Ai nevoie
de mai multe
informații?
Vorbește cu
un specialist
Vino
la bancă