Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Domnul Mitrache face parte din conducerea executiva a CEC Bank, in calitate de Director general - Presedinte al Comitetului de Directie, incepand cu data de 4 ianuarie 2019.

In perioada 2006-2015, domnul Mitrache a detinut functia de director general in cadrul Leumi Bank Romania. Intre anii 2000 si 2006, a facut parte din managementul Volksbank Romania, ocupand pozitiile de director general adjunct si Vicepresedinte al Consiliului de Administratie (2000-2003) si director general si Presedinte al Consiliului de Administratie (2003-2006). De asemenea, in perioada 1997-2000, a ocupat functia de director general adjunct si Vicepresedinte al Consiliului de Administratie al Demir Bank Romania.

Cariera bancara a domnului Mitrache a debutat si s-a consolidat in cadrul Bancii de Investitii a Romaniei, in perioada 1983-1997, ocupand importante pozitii manageriale precum: director adjunct - Directia Internationala, director adjunct - Directia Operatiuni Valutare Centrala, director adjunct sucursala, sef serviciu operatiuni valutare, sef serviciu finantare. In afara sistemului bancar, domnul Mitrache a activat ca economist in activitatea industriala de productie.

A absolvit Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Pregatirea sa academica a fost completata de cursuri si programe de dezvoltare profesionala in diverse arii ale activitatii bancare: operatiuni bancare interne si internationale, factoring, analiza de credit s.a., organizate de institutii de prestigiu precum Banque Nationale de Paris sau Citibank.

Domnul Mitrache a publicat numeroase articole in reviste de specialitate pe domeniul financiar-economic (Bursa, Piata Financiara), iar recent a lansat un volum de literatura istorica (Maitre Negresco).