Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
CEC Bank partener al expozitiei Les Couleurs de la Francophonie

In cadrul manifestarilor culturale dedicate celei de-a XI-a Reuniuni a Francofoniei, desfasurata la Bucuresti in perioada 27-29 septembrie 2006, Casa de Economii si Consemnatiuni a participat, in calitate de partener, la organizarea atelierului de creatie si a expozitiei “Les Couleurs de la Francophonie”.

Sambata, 23 septembrie a.c., 63 de artisti plastici si 126 de elevi ai Liceului de Arta “Nicolae Tonitza” s-au reunit in Holul Central al Palatului CEC. Sub privirile publicului, artistii si-au demonstrat maiestria, abordand liber, sub diferite forme de interpretare, subiecte si teme dedicate valorilor francofone.

Viitorul si tehnologiile informatice ale secolului XXI, plasate intr-o ambianta de libertate, solidaritate, toleranta si armonie, au fost transpuse sub semnatura elevilor de la Tonitza pe o panza de dimensiuni impresionante - 1x63 metri.

Vernisajul expozitiei “Les Couleurs de la Francophonie” a avut loc miercuri, 27 septembrie, la Palatul CEC, si a reunit personalitati de marca din sfera cultural-artistica. Lucrarile vor fi expuse in Holul Central al Palatului CEC, in perioada 27 septembrie – 7 octombrie a.c.. Ulterior, lucrarile vor fi vandute la licitatie, iar sumele obtinute vor fi depuse intr-un cont special, destinat dezvoltarii unui proiect de informatizare a unei scoli din Romania si a unei scoli dintr-o tara aflata in curs de dezvoltare.