Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
Biroul Fonduri Europene cel mai bun produs bancar in 2010

Joi, 9 decembrie 2010, in cadrul celei de-a XV-a editie a Galei Premiilor Revistei "Piata Financiara", Biroul Fonduri Europene CEC Bank a fost desemnat cel mai bun produs bancar in 2010.

Festivitatea de decernare a premiilor s-a desfasurat la sediul Bancii Nationale a Romaniei si a fost insotita de lansarea editiei aniversare a revistei "Piata Financiara", care a implinit 15 ani de existenta. Aniversarea a avut loc in paralel cu celebrarea a 130 de ani de la infiintarea BNR.

La eveniment au participat, din partea CEC Bank, domnul Radu Gratian Ghetea, presedinte, doamna Mihaela Popa, vicepresedinte, doamna Mirela Iovu, vicepresedinte, domnul Cristian Tudorancea, vicepresedinte, doamna Doina Topala, director Directia IMM, doamna Laura Mihai, director Directia Clienti Mari, domnul Florin Tat, director proiect, domnul Cristian Nae, director Directia Produse si Servicii Bancare si doamna Oltea Belciuganu, director Directia Marketing si Comunicare. Evenimentul a reunit reprezentanti din comunitatea financiar-bancara, din mediul politic si de afaceri.

"Biroul Fonduri Europene" este un concept care inglobeaza atat produsul propriu-zis, creditele pentru accesarea de fonduri europene, cat si serviciile de consiliere oferite clientilor in toate sucursalele CEC Bank. Prin lansarea Biroului Fonduri Europene, CEC Bank si-a intensificat rolul pe piata financiar-bancara din Romania, in ceea ce priveste cofinantarea pentru accesarea de fonduri europene. Avand la baza o vasta experienta in finantarea proiectelor de pre-aderare, banca a venit in intampinarea clientilor sai, oferind consiliere si indrumare prin personal de specialitate atat celor care doresc cofinantarea proiectelor aprobate de autoritatile de management, cat si celor care sunt in curs de a elabora si depune proiecte.