CEC Bank banca anului 2012 Business Arena

Joi, 22 noiembrie 2012, in cadrul Galei "Financial Leaders' Hall of Fame Awards 2012", CEC Bank a primit premiul "Bank of the year".

Gala "Financial Leaders' Hall of Fame Awards 2012", organizata de Business Arena Magazine, a recompensat institutii si personalitati de top din sectorul bancar, leasing, investitii, asigurari si bursa, pentru realizarile inregistrate pe parcursul anului 2012.

Domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank, a multumit pentru premiul acordat si a declarat ca dintre competitorii nominalizati, CEC Bank este singura care a inregistrat o evolutie atat de spectaculoasa.

"CEC Bank este banca care vine puternic din urma, ajungand in prezent pe pozitia a treia in clasamentul bancilor in functie de cota de piata pe active, de pe pozitia a noua la sfarsitul anului 2008. Dedic premiul intregii echipe CEC Bank, o echipa care imbina maturitatea cu tineretea", a declarat domnul Ghetea.

Evenimentul s-a desfasurat la J.W. Marriott Grand Hotel din Bucuresti si a reunit lideri din domeniul financiar-bancar, reprezentanti ai autoritatilor locale, diplomati si inalti oficiali guvernamentali.