Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
CEC Bank banca anului 2012 Business Arena

Joi, 22 noiembrie 2012, in cadrul Galei "Financial Leaders' Hall of Fame Awards 2012", CEC Bank a primit premiul "Bank of the year".

Gala "Financial Leaders' Hall of Fame Awards 2012", organizata de Business Arena Magazine, a recompensat institutii si personalitati de top din sectorul bancar, leasing, investitii, asigurari si bursa, pentru realizarile inregistrate pe parcursul anului 2012.

Domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank, a multumit pentru premiul acordat si a declarat ca dintre competitorii nominalizati, CEC Bank este singura care a inregistrat o evolutie atat de spectaculoasa.

"CEC Bank este banca care vine puternic din urma, ajungand in prezent pe pozitia a treia in clasamentul bancilor in functie de cota de piata pe active, de pe pozitia a noua la sfarsitul anului 2008. Dedic premiul intregii echipe CEC Bank, o echipa care imbina maturitatea cu tineretea", a declarat domnul Ghetea.

Evenimentul s-a desfasurat la J.W. Marriott Grand Hotel din Bucuresti si a reunit lideri din domeniul financiar-bancar, reprezentanti ai autoritatilor locale, diplomati si inalti oficiali guvernamentali.