Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
CEC Bank premiul corporate Bank 2014

Marti, 11 noiembrie 2014, in cadrul Galei "Financial Leaders' Hall of Fame 2014", CEC Bank a primit premiul "Corporate Bank of the Year". Banca a fost nominalizata si la titlul de "Bank of the Year" iar domnul Radu Gratian Ghetea, presedintele CEC Bank, a fost nominalizat la titlul de "Banker of the Year".

Cu acest prilej, domnul Ghetea a multumit organizatorilor pentru premiul acordat, pe care l-a dedicat angajatilor CEC Bank.

"Sistemul bancar s-a diversificat, avem un potential extraordinar si vom putea relua creditarea la nivelul cerut de economie. In ceea ce priveste CEC Bank, banca noastra aniverseaza in acest an 150 de ani de la infiintare si vreau sa subliniez, in acest context, ca vom mentine un standard inalt in zona produselor si serviciilor oferite", a declarat domnul Ghetea.

Gala "Financial Leaders' Hall of Fame 2014", organizata de Business Arena Magazine, a recompensat institutii si personalitati de top din sectorul bancar, leasing, investitii, asigurari si bursa, pentru realizarile inregistrate pe parcursul anului 2014.

Evenimentul s-a desfasurat la J.W. Marriott Grand Hotel din Bucuresti si a reunit lideri din domeniul financiar-bancar, reprezentanti ai autoritatilor locale, diplomati si inalti oficiali guvernamentali.