Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Vineri, 3 noiembrie 2017, CEC Bank a participat in calitate de partener la cea de-a XXV-a editie a "Topului National al Firmelor Private din Romania", organizat de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR).

Evenimentul, organizat anual, este dedicat mediului de afaceri din Romania si urmareste recunoasterea meritelor intreprinzatorilor si promovarea celor mai performante intreprinderi.

"CEC Bank s-a pozitionat strategic, in ultimii 10 ani, ca un partener al mediului de afaceri, demonstrand astfel o strategie de afaceri si un model de business sustenabile si competitive. Faptul ca de 10 ani, parcurgand o criza economica, fuziuni si achizitii in sistemul bancar, CEC Bank a reusit prin eforturile sustinute si abnegatia celor 6.400 de salariati dedicati si a unei echipe de conducere cu experienta bancara solida si profesionista, sa se mentina in topul bancilor, dar sa si faca an de an profit – profit de circa 120 milioane euro care a constituit si singura sursa de capitalizare a bancii in ultimii 10 ani – demonstreaza cu prisosinta zicala ‘daca vrei, poti muta muntii din loc’. Credem in potentialul de afaceri al antreprenorilor romani si, de asemenea, suntem constienti de faptul ca avem acasa un pamant deosebit de fertil, in sens metaforic, care trebuie insamantat cu afaceri durabile si cu proiecte de investitii, in special in domenii creative si inovative, de viitor (cercetare-dezvoltare, tehnologie, robotica etc.). In România avem spirit antreprenorial si potential, in special in randul tinerilor, iar acesta trebuie permanent cultivat", a declarat doamna Mirela Iovu, Vicepresedinte CEC Bank.

"Topul National al Firmelor Private din Romania" a reunit peste 400 de participanti, fiind premiate 150 de societati pe baza urmatoarelor criterii: performanta globala, productivitate, cifra de afaceri si profit brut. Valoarea totala a principalilor indicatori ai firmelor participante a fost de 10 miliarde de lei cifra de afaceri, 1 miliard de lei profit brut si peste 34.000 de salariati reprezentanti ai firmelor prezente.