Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

CEC Bank s-a alaturat demersului "Plantam fapte bune in Romania", sustinand financiar si logistic actiunea de plantare a 7.500 de puieti de stejari pe un teren din orasul Popesti-Leordeni, judetul Ilfov.

Prezenta alaturi de echipa de voluntari ai Bancii la actiunea derulata sambata, 10 noiembrie 2018, doamna Mirela Iovu, Vicepresedinte CEC Bank, a declarat: "Sunt onorata si mandra sa reprezint astazi Conducerea Bancii, impreuna cu o parte din membrii familiei CEC Bank, la actiunea de plantare a puietilor de stejar rosu, sarbatorind astfel aniversarea a 154 de ani de la infiintarea Bancii si a 10 ani de cand am devenit o banca comerciala universala. Am ales stejarul pentru ca suntem romani, pentru ca acesta simbolizeaza perenitatea si stabilitatea noastra si pentru ca in simbolistica CEC Bank stejarul joaca un rol central. Era firesc, asadar, sa ne alaturam unei initiative romanesti cu impact pe termen lung in comunitate, cu atat mai mult cu cat defrisarile si alunecarile de teren au atins cote alarmante. Parteneriatul de fata se doreste a fi debutul unei colaborari de lunga durata, care sa vizeze plantarea de stejari in areale din intreaga tara".

Proiectul face parte din initiativa nationala de impadurire derulata cu sprijinul voluntarilor de Asociatia EcoAssist – "Plantam fapte bune in Romania" si s-a fost desfasurat in parteneriat cu Centrului Local cercetasesc "Lupii Ageri" Popesti-Leordeni, Consiliul Local Popesti-Leordeni si Ocolul Silvic Branesti. In cadrul actiunii de sambata, 10 noiembrie a.c., circa 1.500 de persoane din Bucuresti, Ilfov si Buzau au plantat pe o suprafata de 3,3 ha peste 20.000 de puieti forestieri de stejar rosu, frasin, ulm, tei si sanger, ce se vor integra in Padurea Cercetasilor din orasul Popesti Leordeni.