Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Marti, 24 iunie 2014, in cadrul celei de a VII-a editii a Galei "Bancheri de Top", CEC Bank a primit premiul pentru "Cel mai bun raport credite-depozite" si "Cea mai buna dinamica a creditarii". Premiul i-a fost inmanat doamnei Mihaela Popa, vicepresedinte CEC Bank, de catre domnul Norel Moise, redactor sef Piata Financiara.

Gala "Bancheri de Top", organizata de Finmedia, a premiat performantele inregistrate in 2013 de catre cei mai importanti jucatori care dicteaza tendintele si modeleaza piata financiar-bancara din Romania. Premiile au fost acordate pe criterii cantitative (active, profit, depozite, credite etc.), criterii de dinamica (structurate pe paliere ale volumului de active) si criterii de eficienta (ROA, ROE, profit/angajat, profit/sucursala etc.).

Evenimentul s-a desfasurat la Hotelul Marshal Garden din Bucuresti si a reunit bancheri, oameni de afaceri romani si straini, analisti economici, firme de consultanta cu expertiza in sectorul financiar-bancar, reprezentanti mass-media.