Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Miercuri, 27 iunie 2018, in cadrul celei de a XI-a editii a Galei Bancheri de Top, CEC Bank a primit "Premiul pentru cea mai buna dinamica a profitului" si premiul "Banca IT a anului". 

Cele doua premii i-au fost inmanate domnului Radu Gratian Ghetea, Presedinte - Director General CEC Bank. Cu acest prilej, domnul Ghetea a punctat efortul depus de banca pe parcursul ultimilor zece ani, din surse proprii, pentru a dezvolta sistemul informatic si pentru a-l aduce la un nivel competitiv. Totodata, domnia sa a multumit intregului colectiv CEC Bank, de peste 6.000 de salariati, pentru contributia adusa la realizarea celei mai bune performante financiare din ultimul deceniu, un profit brut de 222,7 mil. lei, inregistrat la finalul anului 2017.    

Gala "Bancheri de Top", organizata de Finmedia, a premiat performantele inregistrate anul trecut de catre cei mai importanti jucatori de pe piata financiar-bancara din Romania. Evenimentul s-a desfasurat la Hotel Ramada North din Bucuresti si a reunit bancheri, oameni de afaceri romani si straini, analisti economici, firme de consultanta cu expertiza in sectorul financiar-bancar, reprezentanti mass-media.