Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
CEC Bank premiata pentru eficienta in publicitate EFFIE 2011

Luni, 13 iunie, s-a desfasurat editia a opta a Galei de Premiere Effie 2011, in cadrul careia CEC Bank a castigat premiul Silver Effie.

Categoria la care CEC Bank a concurat, respectiv Sustained Success, este nou intrata in concurs, iar competitorii au trebuit sa demonstreze eficienta campaniilor publicitare derulate, pe o perioada de 3 ani consecutiv.

La inmanarea premiului, doamna Oltea Belciuganu - Director Directia Marketing si Comunicare a tinut sa multumeasca tuturor celor care au reusit sa sustina timp de 147 de ani brandul CEC si celor care in ultimii trei ani au contribuit la transformarea lui in CEC Bank.

Gala premiilor Effie, organizata de catre Advertising Association (IAA) si Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR), este unul dintre cele mai importante evenimente din mediul publicitar romanesc, fiind o recunoastere a eficientei obtinute in publicitate.

CEC Bank a concurat pentru al treilea an consecutiv dupa ce a obtinut in 2009 Gold Effie la categoria Financial Services si Bronze Effie la categoria Renaissance, iar in anul 2010 Silver Effie la categoria Financial Services.