Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
CEC Bank

Miercuri, 18 martie 2015, in cadrul "Galei UE-BERD Sustainable Energy Excellence 2015", CEC Bank a primit "Premiul pentru implicare in finantarea proiectelor de energie durabila". Banca a fost reprezentata la eveniment de doamna Ramona Ivan, Director Relatii Externe si Finantari Structurale, doamna Aura Gagu, Director adjunct Relatii Externe si Finantari Structurale si doamna Ana-Maria Hai, manager relatii cu clientii.

Totodata, doua companii finantate de CEC Bank, Auto Europa SRL si Radicstar SRL, au fost nominalizate pentru implicarea in sustinerea proiectelor de eficienta energetica. Auto Europa SRL s-a numarat de altfel printre castigatorii editiei, obtinand premiul de eficienta energetica la categoria “Movers and Shakers Award”, pentru investitiile eficiente energetic in echipamente de ridicare, manipulare si transport.

Evenimentul a avut ca scop recunoasterea companiilor romanesti care s-au dedicat implementarii solutiilor de eficienta energetica in investitii durabile utilizand programe ale Bancii Europene pentru Reconstructie (EEFF si RoSEFF).