Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
CEC premiata EEFF 2011

Marti, 6 decembrie 2011, in cadrul Galei Premiilor UE BERD "Sustainable Energy Excellence Awards 2011", CEC Bank a primit "Premiul pentru promovarea investitiilor in eficienta energetica".

Totodata, in cadrul acestei manifestari au fost nominalizate si premiate doua companii finantate de CEC Bank:
- Avicola Gaesti, care a beneficiat de un credit BERD EEFF in valoare de 1,1 mil. EUR, acordat de CEC Bank Sucursala Pitesti - "Premiul pentru eficienta energetica in agricultura si industria forestiera";
- Olanesti Riviera, care a beneficiat de un credit acordat de CEC Bank Sucursala Ramnicu Valcea, in valoare de 663.000 EUR. - "Premiul pentru eficienta energetica in cladiri".

La eveniment au fost prezenti reprezentanti ai BERD Bucuresti si Londra, Tractebel Engineering, bancile participante si clienti care au investit in acest an in proiecte de eficienta energetica.

Facilitatea de Finantare pentru Eficienta Energetica UE/BERD (EEFF) reprezinta un program comun de finantare, ce are ca scop promovarea investitiilor de eficienta energetica in sectorul privat din Romania, prin intermediul bancilor locale partenere. Pe langa finantare, companiile vor primi consultanta tehnica gratuita din partea Tractebel Engineering, de asemenea, finantata cu fonduri europene.

Organizarea acestui eveniment a avut ca scop acordarea unor premii de excelenta companiilor romanesti care au implementat cu succes proiecte de eficienta energetica, utilizand fonduri UE BERD - Facilitatea de Finantare pentru Eficienta Energetica. Premiile reprezinta o modalitate prin care BERD isi exprima aprecierea pentru implicare in dezvoltarea de proiecte de eficienta energetica, o recunoastere a beneficiilor economice si de mediu realizate de catre companiile din sectorul privat pentru investitii durabile in eficienta energetica.