Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
CEC Bank premiul de excelenta pentru finantare IMM-uri

Luni, 24 septembrie a.c., in cadrul Conferintei nationale dedicate finantarii IMM-urilor, CEC Bank a primit Premiul de excelenta pentru cel mai bun produs al bancii: Linia de credit pentru investitii.

In cadrul evenimentului s-au prezentat solutii reale pentru stimularea finantarii IMM-urilor, s-a discutat despre relatia acestora cu bancile, scopul fiind acela de a pune la dispozitia lor o gama larga de informatii, sfaturi si idei.

De asemenea, clientul CEC Bank, SC Meat For You Company SRL din comuna Plataresti, judetul Calarasi, a fost distins cu Premiul de excelenta pentru implementarea cu succes a unui proiect ce a constat in constructia si dotarea cu echipamente a unei hale de transare carne.Beneficiile obtinute cu ajutorul liniei de credit pentru investitii de la CEC Bank au condus la dublarea capacitatii de productie, dublarea cifrei de afaceri si crearea de noi locuri de munca.

Conferinta aflata la cea de a  V-a editie a fost organizata de Trustul de presa FinMedia, cu sprijinul Asociatiei Romane a Bancilor (ARB), Bancii Nationale a Romaniei (BNR) si Agentiei Pentru Implementarea Proiectelor si Programelor Pentru IMM-uri (AIPPIMM).