Vineri, 17 noiembrie 2017, in cadrul conferintei "Lectii invatate & Gala Performantei" 2017, CEC Bank a primit premiul "Performer 2017 - Pentru cel mai eficient aliat al politicii de sustinere a agriculturii romanesti, cu cel mai bine vandut produs in cursul anului 2017: Creditul achizitie de teren pentru productie agricola si reabilitarea acestuia in vederea exploatarii agricole". Premiul i-a fost inmanat doamnei Mirela Iovu, Vicepresedinte CEC Bank.

"Lectii invatate & Gala Performantei", eveniment aflat la cea de-a V-a editie, s-a desfasurat sub forma unei dezbateri la cald cu personalitati ale scenei economice, bancare si financiare romanesti. Invitatii au realizat o radiografie a economiei nationale din ultimul an si au previzionat ce se va intampla in anii ce urmeaza. Programul conferintei s-a incheiat cu o Gala a Performantei prin care s-au recunoscut si rasplatit performantele inregistrate in domeniul bancar si antreprenorial.

Evenimentul, organizat de Oxygen Events, s-a desfasurat la Palatul Noblesse din Capitala si a reunit profesionisti din mediul de business si financiar-bancar, IT, antreprenoriat si industrii creative.