Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Vineri, 17 noiembrie 2017, in cadrul conferintei "Lectii invatate & Gala Performantei" 2017, CEC Bank a primit premiul "Performer 2017 - Pentru cel mai eficient aliat al politicii de sustinere a agriculturii romanesti, cu cel mai bine vandut produs in cursul anului 2017: Creditul achizitie de teren pentru productie agricola si reabilitarea acestuia in vederea exploatarii agricole". Premiul i-a fost inmanat doamnei Mirela Iovu, Vicepresedinte CEC Bank.

"Lectii invatate & Gala Performantei", eveniment aflat la cea de-a V-a editie, s-a desfasurat sub forma unei dezbateri la cald cu personalitati ale scenei economice, bancare si financiare romanesti. Invitatii au realizat o radiografie a economiei nationale din ultimul an si au previzionat ce se va intampla in anii ce urmeaza. Programul conferintei s-a incheiat cu o Gala a Performantei prin care s-au recunoscut si rasplatit performantele inregistrate in domeniul bancar si antreprenorial.

Evenimentul, organizat de Oxygen Events, s-a desfasurat la Palatul Noblesse din Capitala si a reunit profesionisti din mediul de business si financiar-bancar, IT, antreprenoriat si industrii creative.