Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Joi, 21 noiembrie 2019, in cadrul conferintei "Lectii invatate & Gala Performantei 2019", organizata de Oxygen Events, CEC Bank a fost premiata pentru prezenta de 155 de ani in istoria Romaniei, pentru valorile de reprezentare ale institutiei - traditie si simbol national, precum si pentru obiectivul de sustinere a companiilor romanesti.

Domnul Bogdan Neacsu, Director general - Presedinte al Comitetului de Directie al CEC Bank, a fost premiat pentru performanta capitalizarii dupa 10 ani de crestere a capitalului si transformarea CEC Bank dintr-o banca istorica intr-o banca a viitorului. Tot cu acest prilej, doamna Mihaela Popa, Director - Prim-Vicepresedinte al Comitetului de Directie al Bancii, a fost premiata pentru sustinerea economiei romanesti prin finantarea firmelor cu precadere cu capital romanesc.

Gala de premiere a recompensat atat performantele din sectorul financiar-bancar, cat si realizarile notabile din economie. Evenimentul s-a desfasurat la Palatul CEC si a reunit personalitati de renume din domeniul bancar si din cele mai importante companii romanesti si straine.