Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
Targ Turism

In perioada 12-15 noiembrie 2015, CEC Bank a participat la cea de-a XXXIV-a editie a Targului de Turism al Romaniei. Vizitatorii au beneficiat de consiliere financiara specializata la standul bancii din cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

Targul a reunit cele mai interesante oferte si atractii turistice, atat din Romania, cat si din strainatate, incluzand: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinatiile exotice, croazierele si turismul de aventura. Ofertele companiilor expozante au vizat de asemenea si accesoriile si gadget-urile necesare in orice calatorie.

Targul de Turism al Romaniei contribuie la consolidarea industriei turismului prin promovarea zonelor de atractie turistica si a serviciilor din Romania, dar si prin organizarea de conferinte si sesiuni de dezbateri in care sunt abordate problemele industriei, impreuna cu autoritatile in domeniu. Evenimentul contine si o latura business-to-business, reprezentand pentru vizitatorii specialisti platforma ideala pentru a intalni parteneri de afaceri, pentru a reinnoi si fideliza relatiile existente cu partenerii traditionali.