Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
comunicat-de-presa-indagra-2016-cec-bank.jpg

In perioada 2-6 noiembrie, CEC Bank participa la Targul Indagra 2016, targ international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei. Targul Indagra reprezinta una dintre cele mai complexe manifestari de acest gen din Romania si are ca scop promovarea agriculturii din tara noastra, a potentialului zootehnic autohton, a produselor traditionale bio si a soiurilor de vinuri romanesti recunoscute international.

O echipa dedicata de specialisti ai bancii, coordonata de domnul Florin Marinescu, coordonator de vanzari      zonal, ofera consiliere financiara in cadrul standului CEC Bank pe intreaga durata a Targului Indagra. Cei interesati de finantarile CEC Bank pot primi recomandari personalizate si pot afla detalii despre avantajele creditelor de investitii aflate in campanie promotionala: cele din surse proprii CEC Bank, cele dedicate finantarii proiectelor de investitii prin Fonduri Europene sau din surse atrase de la Banca Europeana de Investitii (BEI) sau de la Fondul European de Investitii.

Pentru vizitatorii specialisti, Targul Indagra reprezinta platforma ideala pentru a intalni parteneri de afaceri, pentru a reinnoi si fideliza relatiile existente cu partenerii traditionali. Iata de ce, in cadrul standului bancii, vizitatorii pot descoperi povestile de succes a doi dintre cei mai importanti clienti CEC Bank, Cerealcom si Domeniul Coroanei Segarcea, adevarate exemple de urmat in domeniile lor de activitate.