Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

In perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2019, CEC Bank participa la Targul INDAGRA 2019, targ international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei.

Targul INDAGRA reprezinta una dintre cele mai complexe manifestari de acest gen din Romania si are ca scop promovarea agriculturii din tara noastra, a potentialului zootehnic autohton, a produselor traditionale bio si a soiurilor de vinuri romanesti recunoscute international.

Pe intreaga durata a targului, vizitatorii pot beneficia de consiliere financiara in cadrul standului CEC Bank din Pavilionul C2 al Centrului Expozitional Romexpo. O echipa dedicata de specialisti ai bancii, coordonata de domnul Florin Marinescu, coordonator de vanzari zonal, ofera recomandari personalizate si detalii despre produsele si serviciile bancii.

Targul INDAGRA, aflat la cea de-a XXIV-a editie, reuneste cele mai reprezentative firme de profil din tara si din strainatate, pentru a aduce in atentia pietei masini si utilaje de ultima generatie, tehnici si tehnologii moderne, seminte si material saditor de calitate s.a.

In aceeasi perioada cu INDAGRA 2019 se desfasoara INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019 – Targ international pentru industria alimentara, EXPO DRINK 2019 – Targ de vinuri, bere si alte bauturi alcoolice si non – alcoolice, precum si PACK SHOW 2019 – Expozitie pentru industria ambalajelor.