Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
Bank Of The Year CEC Bank

Marti, 26 noiembrie, in cadrul Galei "Financial Leaders' Hall of Fame Awards 2013", CEC Bank a primit premiul "Corporate Bank of the Year". Aflata la cea de-a XIII-a editie, Gala organizata de Business Arena Magazine, a recompensat realizarile inregistrate pe parcursul acestui an de catre institutii si personalitati de top din sectorul bancar, al investitiilor, asigurari si bursa.

In discursul de multumire, domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank, a declarat ca pe parcursul anilor 2012 si 2013 soldul creditelor acordate de catre CEC Bank persoanelor juridice a crescut, in conditiile in care trendul inregistrat la nivelul sistemului bancar in ultimii doi ani a fost descrescator. Premiul reprezinta o dovada in plus ca proiectul de transformare a Casei de Economii si Consemnatiuni intr-o banca comerciala universala, inceput in 2007, a fost realizat prin eforturile celor peste 6000 de salariati ai bancii, care merita felicitari.

Evenimentul a reunit numeroase personalitati din domeniul financiar-bancar, al fondurilor de investitii, reprezentanti ai celor mai mari companii din Romania, ai autoritatilor, diplomati si inalti oficiali guvernamentali.