Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Luni, 19 decembrie a.c., in cadrul Galei ANEIR 2011, CEC Bank a primit Marele Trofeu ANEIR pentru triplarea volumului creditelor de accesare a fondurilor europene. Este al doilea premiu obtinut de CEC Bank in cadrul acestei gale, dupa ce anul trecut banca a primit Marele Trofeu si Premiul pentru cea mai dinamica banca in perioada de criza.

Evenimentul, organizat de Asociatia Nationala a Exportatorilor si Importatorilor din Romania (ANEIR) in parteneriat cu Banca Nationala a Romaniei (BNR), a vizat premierea celor mai active companii din 2011 in domeniul exporturilor. Festivitatea s-a bucurat de prezenta domnului Traian Basescu, Presedintele Romaniei, care a mentionat in discursul sau ca CEC Bank este un finantator onest al economiei romanesti. Totodata, domnul Traian Basescu a precizat ca la nivelul CSAT a fost stabilit ca CEC Bank nu va fi privatizata in perioada imediat urmatoare.

Domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank, a declarat ca premiul este o recunoastere a eforturilor celor peste 6.000 salariati, de transformare a institutiei din casa de economii intr-o banca comerciala universala.

In cadrul festivitatii au fost premiate companii din principalele sectoare de export (metalurgie neferoasa, industria tutunului, industria chimica, industria confectiilor, petrol si gaze, transporturi si expeditii internationale s.a.), precum si bancile care au sustinut cu predilectie eforturile exportatorilor.