Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Vineri, 13 decembrie a.c., CEC Bank a primit Marele Trofeu ANEIR pentru rezultate de exceptie in perioada post-recesiune a exportatorilor (2009-2013).

Gala ANEIR 2013, organizata in parteneriat cu Banca Nationala a Romaniei, a premiat cele mai active companii din acest an, ce activeaza in principalele sectoare de export (metalurgia neferoasa, industria chimica, industria confectiilor, petrol si gaze, transporturi si expeditii internationale s.a.), precum si bancile care au sustinut cu predilectie eforturile exportatorilor.

Banca noastra a fost premiata de catre Asociatia Nationala a Exportatorilor si Importatorilor din Romania (ANEIR) pentru al patrulea an consecutiv. In alocutiunea care a precedat decernarea trofeului, domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank, a declarat ca premiul reprezinta o recunoastere a rezultatelor pozitive ale bancii, CEC Bank inregistrand in 2013  o crestere a creditarii cu circa 6,2%, pe fondul unei scaderi de 3,4% la nivelul sistemului bancar. Domnul Ghetea a adaugat faptul ca banca va termina si acest an tot pe profit, la fel ca in ultimii sase ani, capitalul social fiind majorat in aceasta perioada cu circa 112 milioane euro, prin incorporarea profitului.

Atat Marele Trofeu ANEIR, cat si alte premii acordate bancii in 2013, confirma o data in plus performanta managementului si a modelului de business aplicat de acesta, precum si coeziunea si starea de spirit  a intregii echipe CEC Bank, care a depus si depune eforturi sustinute pentru a sprijini economia romaneasca.