Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
CEC Bank a primit premiul Banca anului pentru IMM si agricultura

Luni, 14 decembrie 2009, in cadrul celei de-a XIV-a editii a Galei Premiilor Revistei "Piata Financiara", CEC Bank a primit premiul "Banca anului pentru IMM si agricultura", pentru dinamism si suportul acordat unora dintre cele mai sensibile sectoare ale economiei. Premiul a fost inmanat domnului Radu Gratian Ghetea, presedintele CEC Bank, care a reiterat ideea continuarii sprijinirii IMM-urilor, agriculturii, administratiilor publice locale, precum si a acelor proiecte bancabile care prin natura lor, contribuie la dezvoltarea economica, crearea si mentinerea locurilor de munca.

Premiile anuale ale revistei "Piata Financiara" se acorda in baza unor analize jurnalistice echidistante si recompenseaza performantele din sectorul financiar-bancar: Best in leasing, Performanta pe piata de capital, Polita anului, Asiguratorul anului, Cel mai bun produs bancar, Banca anului retail, Banca anului corporate, Banca anului si Bancherul anului.

Evenimentul s-a desfasurat la Hotel Athenee Palace Hilton si a reunit personalitati din domeniul financiar-bancar si din cele mai importante companii romanesti si straine.