Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
CEC Bank Diplima Banca Verde

Joi, 10 decembrie 2009, in cadrul celei de-a III-a editii a Galei Premiilor Revistei Infomediu Europa, CEC Bank a primit premiul "Banca Verde", printre bancile nominalizate fiind si Banca Comerciala Romana, Banca Transilvania, EximBank, Millennium Bank si UniCredit Tiriac Bank.

Cu ocazia primirii premiului, domnul Radu Gratian Ghetea, presedintele CEC Bank,  a aratat ca premiul rasplateste munca tuturor salariatilor Bancii. In ultima perioada, Banca a acordat o serie de credite pentru finantarea unor proiecte cu impact pozitiv asupra calitatii mediului, domnul Ghetea amintind creditele acordate S.C. Complexul Energetic Craiova S.A., S.C. Complexul Energetic Rovinari S.A. si S.C. Urban S.A.

Evenimentul s-a desfasurat la Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a reunit personalitati din mediul de afaceri, financiar-bancar, politic si al administratiei publice.

Gala Premiilor Revistei Infomediu Europa a fost organizata de Grupul de presa Reporter, sub patronajul Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului, Garzii de Mediu  si Administratiei Fondului pentru Mediu. Revista Infomediu Europa isi propune sa premieze in fiecare an initiativele privind protectia mediului provenite din sectoarele public si privat.