Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
CEC Bank a primit trofeul Romania Olimpica 2014

Miercuri, 18 decembrie 2014 CEC Bank a primit din partea Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (C.O.S.R.)  trofeul Romania Olimpica. Evenimentul s-a desfasurat in ambianta deosebita a Salii de Consiliu din Palatul CEC.

Cu prilejul inmanarii premiului, domnul Alin Petrache, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman a declarat: “Este o onoare sa acordam acest trofeu.  Avem nevoie de simboluri romanesti. Sportul romanesc a dat intotdeauna valoare asa cum si CEC Bank a dat intotdeauna valoare in domeniul sau de activitate. Sper sa ne vedem si la 200 de ani!”

Premiul i-a fost inmanat domnului Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General al CEC Bank. Referindu-se la premiul acordat bancii, domnia sa a declarat: “Noi avem o traditie in a sustine sportul romanesc. De cativa ani sustinem Federatia Romana de Rugby, unde domnul Alin Petrache a avut un rol deosebit. Este singurul sport de echipa cu care Romania a participat la toate campionatele mondiale, iar anul viitor echipa Romaniei va participa din nou la Cupa Mondiala. Este o mandrie pentru noi sa fim alaturi de echipa de rugby si suntem alaturi de sportul romanesc in general”.