Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
Diploma CEC la Gala online banking 2015

Marti, 28 aprilie 2015, in cadrul celei de a VII-a editii a Galei Premiilor Online Banking, CEC Bank si ASSECO SEE Romania au primit premiul pentru implementarea in 2014, in premiera nationala, a unei noi solutii inovatoare de autentificare a clientilor serviciilor online banking prin token cardul cu display, solutie care asigura o securitate sporita utilizatorilor platformelor CEConline si TeleCEC.

La ridicarea premiului, domnul Andrei Liviu Stamatian, Prim-vicepresedintele CEC Bank, a punctat principalele avantaje ale token cardului cu display: ergonomia si securitatea sporita. Domnul Stamatian a precizat ca prin lansarea acestui produs, CEC Bank a dorit sa ofere un instrument modern de autentificare, usor de folosit si care sa fie purtat in portofelele tuturor clientilor bancii.

In cadrul galei au fost prezentate rezultatele unui nou an de cresteri pe segmentul online banking-ului romanesc. Cercetarea a fost realizata de eFinance.ro si Piata Financiara, pe baza datelor furnizate de 18 banci comerciale participante la studiu.

Evenimentul, organizat cu sprijinul Asociatiei Romane a Bancilor, s-a desfasurat la Hotel Ramada Nord din Bucuresti si a reunit specialisti in domeniu, reprezentanti ai institutiilor bancare, furnizori de solutii, consultanti si presa de specialitate.