Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
CEC bank la TIMM 2007

In perioada 22-24 noiembrie 2007, CEC a fost prezent la cea de-a VI-a editie a Targului pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii - TIMM 2007. Evenimentul s-a desfasurat in cadrul Complexului Expozitional ROMEXPO din Bucuresti, in paralel cu Targul National Cooperatist, TINCOOP. 

Continuand traditia ultimilor ani, Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale a pus la dispozitia micilor si marilor intreprinzatori o forma moderna de manifestare, oferind un spatiu propice schimburilor de idei, de oferte si de oportunitati. 

Spre deosebire de editiile precedente, TIMM 2007 a adus in prim-plan date de ultima ora legate de posibilitatile intreprinderilor mici si mijlocii de a accesa fondurile europene de care Romania dispune o data cu integrarea in Uniunea Europeana. In cadrul manifestarii, Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale a lansat un Ghid al surselor de finantare pentru intreprinderile mici si mijlocii care reuneste toate posibilitatile de accesare, de catre IMM-uri, a unor fonduri nationale sau europene. 

In cadrul seminariilor au fost prezentate mai multe programe de sustinere financiara de la Bugetul de Stat si din Fonduri Europene si tehnici de accesare a acestora de catre IMM-uri. 

La eveniment au fost prezenti peste 120 de expozanti, intr-un spatiu ce depaseste 4.000 de metri patrati.