Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Marti, 2 iulie 2019, in Holul mare al Palatului CEC s-a desfasurat conferinta de inchidere a proiectelor SMEs Financing si SMEs Export Promotion din cadrul Programului de Cooperare Elvetiano-Roman. In cadrul evenimentului au fost analizate concluziile si rezultatele proiectelor dedicate sustinerii IMM-urilor romanesti pentru a fi competitive pe pietele interne si externe.

Programul Româno-Elvetian pentru IMM-uri (PREIMM) este unul dintre proiectele majore sustinute din Contributia elvetiana pentru Romania, in vederea imbunatatirii mediului de afaceri si a facilitarii accesului segmentului IMM la finantare. Cu un buget de peste 170 milioane lei, programul a fost lansat in ianuarie 2014 si implementat in parteneriat cu CEC Bank.

"Prin intermediul acestui program, CEC Bank a sustinut peste 570 de IMM-uri in realizarea de investitii pentru dezvoltarea activitatii, contribuind la crearea a peste 1.600 de noi locuri de munca in opt domenii prioritare: productie, servicii medicale, turism, comercializarea echipamentelor specifice economisirii de energie si a celor care utilizeaza resurse de energie regenerabile, IT si comunicatii, transporturi si depozitare, constructii, activitati profesionale, tehnice si stiintifice", a declarat cu acest prilej domnul Laurentiu Gabriel Mitrache, Director general – Presedinte al Comitetului de Directie al CEC Bank.

Printre participantii la eveniment s-au numarat inalti reprezentanti ai institutiilor publice, parteneri centrali si regionali, IMM-uri beneficiare, reprezentanti mass-media.