Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.

Marti, 22 mai a.c., in cadrul Galei "Most Admired Business Women Awards 2018", doamna Mihaela Popa, Vicepresedinte CEC Bank, a primit premiul "Most Admired Business Woman of the Year", pentru pentru atingerea unui inalt nivel de recunoastere si admiratie pentru succesul in afaceri, viziunea si leadership-ul inovator.

Doamna Popa a dedicat premiul tuturor doamnelor din CEC Bank, impreuna cu care formeaza o echipa foarte sudata, o echipa care prin rezultatele ultimilor ani a demonstrat ca este si va ramane cea mai buna.

Prezent la eveniment, domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte - Director General CEC Bank, a adresat cateva cuvinte invitatelor din sala, apreciind rolul si influenta pozitiva a doamnelor cu care a interactionat de-a lungul carierei sale profesionale. Tot cu acest prilej, domnul Ghetea a inmanat un premiu in cadrul categoriei Leading Corporate Executive.

Evenimentul a fost organizat de Business Arena Magazine si a premiat creativitatea, implicarea, pasiunea si profesionalismul femeilor manager din Romania.