Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
Mirela Iovu Vicepresedinte CEC premiata in cadrul Galei Woman in Power 2014

Miercuri, 19 martie a.c., doamna Mirela Iovu, Vicepresedinte CEC Bank, a fost premiata in cadrul Galei "Woman in Power 2014". Evenimentul, organizat de Business Magazin, a vizat premierea femeilor de succes din Romania, in urma unei analize legate de valoarea afacerilor pe care le conduc, notorietatea, gradul de implicare sociala sau polivalenta (colaborarea cu scoli, cariera academica, carti scrise). La primirea premiului, doamna Vicepresedinte Mirela Iovu a declarat ca premiul le este dedicat tuturor colegelor din CEC Bank, care il merita in egala masura.

In cadrul celei de-a doua editii a Galei "Woman in Power" au fost prezentate povestile de succes ale celor mai puternice femei din Romania si a fost distribuit tuturor participantilor cate un exemplar al catalogului "200 cele mai puternice femei din business", cuprinzand 200 de povesti sau retete de succes, principiile de viata si de cariera ale celor mai importante femei din Romania aflate in pozitii de conducere.

Evenimentul s-a desfasurat la Hotel Intercontinental din Bucuresti si a reunit top manageri, HR manageri, experti in resurse umane, consultanti, manageri de marketing si vanzari, manageri financiari, dar si tineri aflati la inceput de cariera.