Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră de navigare, acest site folosește cookies.
Orice prelucrare a datelor personale se va face doar în baza acordului dumneavoastră.
Vă puteți schimba opțiunea în orice moment, prin modificarea setărilor în browserul dumneavoastră.
CEC Bank at FINFAIR 2008

Expozitia, cu o suprafata de peste 1.000 mp, a oferit publicului larg oportunitatea de a lua contact direct cu ultimele tendinte ale pietei financiar-bancare. Beneficiind de consiliere financiara directa, vizitatorii au avut posibilitatea de a-si investi banii, de a obtine credite sau imprumuturi, de a incheia contracte de leasing sau asigurari direct in spatiul expozitional.

Cu acest prilej, domnul Radu Gratian Ghetea, presedintele CEC Bank si al Asociatiei Romane a Bancilor, a fost invitat la cea de-a VI-a editie a Mesei rotunde “Mugur Isarescu si invitatii sai”, avand ca tema “Creditul bancar: noile frontiere”. Subiectul a fost dezbatut alaturi de ceilalti invitati, Sergiu Oprescu, presedintele executiv al Alpha Bank Romania, Adrian Radu, presedintele MKB Romexterra Bank, Eugen Radulescu, consilier BNR si George Mucibabici, presedintele Deloitte Romania. La fel ca si in anii precedenti, guvernatorul BNR a moderat dezbaterile mesei rotunde, realizand o analiza a noilor directii si domenii spre care se indreapta dezvoltarea creditului bancar.

Intrarea la eveniment si la conferinta a fost libera, organizatorii estimand un numar de peste 8.000 de vizitatori, persoane fizice si juridice.